Heeeej på er

Vilken slapp dag det varit idag! Plus att jag har fått mycket gjort i skolan med grupparbetena och det har inte varit plågsamt! :D Soligt väder har det också varit, dock inte sådär jätte varmt... men jag har hört att det ryktas om att det ska bli 16 grader till helgen? Det vore mycket nice iaf, så hoppas det blir så :D
Just nu sitter jag och umgås med mig själv... och ja jag menar mig själv och ingen annan...

Hungrig och trött tjej

Hej hopp!
Vaknade precis från att som vanligt ha somnat framför TVn efter en lång skoldag...dock var dagen inte så jobbig. Men jag måste ju börja gå och lägga mig tidigare! Ska försöka gå och lägga mig kl 11 ikväll, och sen sovmorgon till 8 imorgon bitti istället för kl 6, SKÖÖÖNT!
Just nu sitter jag här vid datorn min och lyssnar på musik och räknar ner minutrarna till mamma ska komma hem med sushi! Jag är så sjukt galet hungrig så det är galet, munnen vattnas bara jag tänker på hur gott det kommer blii!!
Skulle bjudit på någon sushibild...men saken är det går inte att spara bilder från google? Måste lära mig den här macbooken bättre asså, det här håller inte!

Never Say Never

Godkväll hörni!

Kom precis innanför dörren. Har varit på bio med Malin och vi såg ''Never Say Never''. Den var riktigt bra!! Har gillat honom och hans musik redan tidigare men efter att ha sett den här filmen så gillar man ju det bara mer :D
Förresten, hoppas ni uppskattade det tidigare inlägget av Simon! Jag tycker han gjorde ett mycket fint jobb iaf, good job boy!

Aaaa juste (Simon Gästbloggar)

Heeeeeeeeej! Simpän här. Nu sitter jag i skolan och skriver detta. Det snöar ute, hur kul är det liksom? Precis när man börjar tro att det ska bli vår och sommar så blir det vinter igen... Inte kul. Inte kul alls. Idag är det den 29e mars, snart april. Köpt nya superschnygga myziga skor och så börjar det snöa? Nej det här går inte. Flyttar nog utomlands snart. Just nu sitter Rebecka och Jeanette tittar på det här



Rolig humor... Fast Jeanette garvar ju åt allt, eller hur? Jag har tänkt på det, hon garvar åt ALLT. Och när jag säger allt så menar jag ALLT. Du kan säga vad som helst och hon garvar läppen av sig. Man brukar ju säga att ett gott skratt förlänger livet och då skulle antagligen Jeanette leva i hundra nej TUSEN år. Inte ens tusen hon kommer aldrig dö. Undrar om hon skrattar när hon sover också...? Antagligen. Här är några smeknamn som hon har:

Jeanette (hennes vanliga namn om ni inte visste det alltså)
Janne
Jane
Jan
Nettan
Nettztor
Könet
Netto.

Kärt barn har många namn... Idag åt hon oliver och makaroner till lunch, hur vanligt är det liksoM? Själv åt jag en macka som jag köpte på Pressbyrån och jag säger bara: SÅ SKA MAMMAS TUTTE SMAKA. Snart har vi svenska där vi håller på med Shakespeare och vi ska göra en pjäs som vi ska spela upp. Jag har Hamlet och jag spelar Hamlet, kul va? Nej inte särskilt eftersom Hamlet är dansk och jag säger inte att jag har något emot danskar men... URS! Efter skolan idag ska jag åka in till stan och kolla på Sverige-Moldavien i EM-kvalet. Mycket intressant, mycket intressant. Men först skola, och sen lite till skola. På tal om skola så är det snart påsklov, det ska bli så jävLA SKÖNT! Längtar.
Det var allt från mig idag, imorgon skriver jag för http://jessicajarosz.blogg.se hihihihihihihihihihihihihihih :) HEIDO!

Seg dag

Kom hem från skolan kl 5 idag! Seeeeg dag! Har svidit i ögonen också för jag varit så trött...
Alltså har jag inget roligt med att komma med idag! Ni får klara er helt enkelt så får ni lite roligare inlägg imorgon :)

Just be yourself, everyone else is taken


Lördag

Hej gott folk!

Blev ingen uppdatering igår som ni kanske märkte, därför får ni den nu.
Igår sov jag ut vilket var galet skönt! Sen på kvällen åt jag på resturang med mamma och Richard. För min del blev det en ceasarsallad som var riktiiigt god!! Därefter gick jag till Daniel där det var massa trevliga människor. Där blev det fifa, film och mys! Sedan gick jag och Emelie hem till mig vid 12 tiden. Vi hade en rätt trevlig promenad hem, under promenaden fick jag bla sitta intryckt i en taggbuske, vilket resulterade med en TAGG på röven, och OM det gjorde ont, den gick igenom mina jeans?! och satte sig 1 cm under skinnet! Det resulterade till lite strippande mitt på vägen...

Bakfredag med Emelie


Onsdag

Den här dagen har verkligen flugit iväg. Skolan gick väl i samma takt som alltid. Sista lektionen hade vi akrobatik på idrotten, haha och det var riktigt roligt. Jag och min grupp var ju rätt grymma på att bygga olika slags pyramider också. Jag hade även ''turen'' att vara den som är högst upp, och ja jag föll några gånger men bröt iaf inget hehe :)
Och sedan jag kom hem har jag sovit, läst, sovit, läst osv... Kämpade mig igenom till sida 200 i min engelska bok med sömn mellanåt hit och dit. Nu har jag bara 30 sidor kvar, vilket känns braa!

Ready for school...

Men först ska jag på ett ''ärende'' heheheeeee hörs när jag kommer hem från skolisen, pussss

Sooooligt

Nu har jag läst klart för idag I guess! Okej jag har inte läst sen jag kom hem.. jag har ätit och sovit och kollat tv också, hehe :) Och juste herregud vilket underbart sommarväder det var idag! Strålande sol och 12 grader, jaa conversen togs på! :D
Juste, som ni nog vet var jag ju på bio igår. Kan ju säga att filmen inte var direkt något i min smak. Boxningsfilm och att den var allmänt skum bara. Det slutade med att jag somnade, för första gången i mitt liv sov jag på en biograf, bra jeanette!
Åt nyss middag, lagade till en riktigt fin måltid. Det blev att värma en pizza. Allt för att slippa diska massor.
Nu ska jag ringa Emelie innan hon dampar söder... pusssssss



Nu ska jag läsa min eng bok, såhär taggad är jag...


Slapp måndag

Heeeej godingar!
Skoldagen gick mycket fort, och jag slutade redan vid 11! Eller sen skulle jag tbx till skolan 14.20 igen för att ha utvecklingssamtal. Då fördrevs den tiden hemma hos Mona med trevligt folk! Snart ska jag möta upp några av dem igen för att gå på bio! På en måndag...jaa. Och nu tänker ni - vilka fulingar som går på bio en måndag? Men saken är de att vi börjar 12 imorgon wihoo!
Juste vi ska se the fighters, berättar hur den var sen när jag kommer hem om jag inte är alltför trött he he :)
Hahahahaha för underbar bild

Damp

Varför mina inlägg är så kompakta är för att det inte går att göra mellanrum... ifall ni undrade liksom!

One week left...

...till vi flyttar fram klockan till sommartid! Glad glad glad!
Och idag hände det! Jag solade på altanen med bikiniöverdel!! Och inte nog med det, jag frös inte heller! Däremot fick jag inte någon färg typ men SKÖNT var det iaf. Låg där ett bra tag iaf, runt någon timme :)) Sommaren är verkligen påväg äntligen... efter ett halvår med snööö!
För typ 10 min sen tog jag på en ansiktsmask... och har den kvar ännu. Jag kan typ inte göra en enda min, det har stelnat något galet! Borde gå och tvätta bort de nu, börjar kännas obehagligt juuuu!

Min fina apple samling


Vadå inte teknisk?

Åt precis blåbärspaj med vaniljglass vilket satt som en smäck! Mätt och belåten...väldigt mätt och belåten!
Jag är rätt stolt över mig själv också, har upptäckt en helt ny sida av mig. Jag är mer teknisk än jag trodde!
Vill ni höra min historia om när jag köpte min macbook? Haha ni har inge val här kommer den...
Det började att jag åkte till media markt och bad om hjälp av de som jobbade där. Jag klarade av att bära hela macbooken till bilen helt på egen hand. Väl hemma var det dags att starta, och ja jag kunde trycka på startknappen själv. Nu var det dags att gå igenom de där inställningarna, och det började med att välja språk. Blind som jag är såg jag inte att man kunde välja svenska och valde då amerikanska. Vidare så kunde jag varken skriva Å, Ä eller Ö. Och när jag skrev understreck så blev det ett frågetecken... Förvirrad Jeanette ringde sin tekniska broder som fick vägleda henne genom hela processen. När jag nu äntligen fått igång det hela ville jag lyssna på spotify. Nästa steg var att ladda ner det. Teknisk som jag är ringde jag min megasmarta vän Emelie för lite hjälp om hur jag skulle installera spotify. Jag fixade det...med hennes hjälp. Rätt teknisk är jag nog iaf :)))

New computer

Hej jag tänkte bara meddela att jag har blivit en Macbook rikare. Hejdå!

Fredagsmys

Woho jag hinner skriva innan det blir en ny dag! Alltid ute i sista minuten känns det som.. det är bra!

Fredagen har iaf spenderats med mor min hela kvällen här hemma samt ätit lite gottigott! Det är ju trots allt fredag...nog för jag äter så kallat ''gottigott'' alla andra dagar också typ haha men men...
Eller nu kom jag på att den här dagen har varit lite konstig också.. jag typ somnade när jag kom hem från skolan och så blev jag chockad att det var fredag när jag vakna? Sen kändes allt så jättekonstigt, som om jag typ drömde när jag egentligen var vaken. Haha stört!


Älskade mamma!

I want it and i want it now

Helt sjuuuukt hur mycket jag längtar till sommaren och sommarlovet! SMÄLT SNÖ, SMÄÄÄLT!


Tråkigt inlägg bara

Dålig uppdatering eftersom jag inte hade någon lust att blogga bara, men nu är jag nog på spåret igen.
Vaknade iaf alldeles precis i soffan av att en katt ligger vid mitt bröst och stirrar på mig! Creepy cat... sen sitter jag och hackar tänder för att jag fryser, och inser att jag nog sovit ett tag då det var kolsvart i hela huset.

Skoldagen rullade iaf på mycket fint. Vi fick även besök av en man från USA som berättade om Shakespeare. Asså vilken glädjespridare den där 70+ åringen hade! How wonderful? Han nämnde en hel den sanna saker om oss svenskar också. Vi är jävligt tysta och blyga av oss. Komigen vi måste bjuda lite mer på oss själva!

Hur som helst så är jag lite extra lycklig med tanke på att jag börjar klockan 12 imorgon! Hur skönt är inte det liksom?! Däremot ska jag ha ett läxförhör imorgon som jag inte pluggat till än, bäst jag gör det nu!


Blev lite bak idag när jag kom hem, gott!

IDIOT

Skulle bjudit på ett hyfsat fint inlägg men nu har jag ingen lust. En viss person har gjort mig förbannad!!
Hejdå!

Jag vill ha massage

Kom precis in, har skottat/hackat bort massa is på våran extremt långa uppfart! Resultatet blev mycket fint, dock inte lika fint med min rygg. Har fett ont nu jöö! Innan jag gick ut åt jag en hederlig donkenmåltid som jag och mamma köpte efter ett litet ärende vi var på. Nu ska jag vila ryggen och plugga på alla 109 spanska glosor som jag har prov på på tisdag, vi hörs senare!

Ha en fortsatt trevlig söndag gott folk!

Söndag

Godmorgon!

Vaknade för ca en timme sedan. Som varje morgon, man öppnar kylskåpet för att titta vad man har för gott att äta till frukost. Men saken är den att det aldrig finns något gott där... och ingen ork att laga till något gott heller. Därför sitter jag här nu, utan ätit någon frukost alls, surt.

Igår spenderade jag iaf hela kvällen med Emelie och Älgen billa (Bellas nya söta smeknamn) hos Emelie. Vi såg bl.a. på en film som jag inte ens kollade på. Ni vet när man är i ett spännande hus + en iphone så kommer man på annat att göra...

Dagens planer är väl att föröska plugga lite, lägga en ansiktsmask och doppa mig i lite brun utan sol.. har liksom inte gjort det på typ 3 dagar nu vilket syns ja.


Längtar till påsklovet då jag ska fara till den här godingen!

Ni är fina


Ute på äventyr

Hallå där!

Idag har det varit ett riktigt härligt vårväder, så otroligt skönt! Skolan flöt även på i en bra takt. Efter skolan begav jag, Jennifer och Mona oss hem till mona där vi bl.a. bakade... eller dem bakade och jag satt mest och fick allt serverat på silverfat, ibland är det extra lyxigt! Efter det tog vi en hal men rolig promenad mitt i en helt annan värld typ, Svartbäcken. Coolt, jag har vandrat runt i svartbäcken.

Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt... är riktigt trött ikväll så det är lika bra att vila ut sig! :)
Bilder från idag får ni senare så fort Jennifer laddat in dem, istället bjuder jag nu på en bild från 2007 som jag hittade nyss...


Lång man var där då!

Life is a rollercoaster

Åå vad jag var lycklig imorse! Underbart vårväder! Skinnjackan åkte på och solen stekte på något galet, såå härligt! Och vad händer sen... jo det blir kallt och typ snöstorm och regn?! Usch vad jag frös och blev blöt när jag gick den långa vägen hem från bussen...

Jag längtar så mycket efter sommaren! Grilla på klippor med vänner, äta exotiska frukter, bada, sola, bli brun, beachpartyyyn, äta isglass vid vattnet i stan... osv osv! Snart.. snart så är vi i det stadiet! LÄNGTAR!


Du är guldvärd Emelie


Söta barn på dagens idrottslektion

Bilder tagna av Jennifer (och ja, jag är rätt cool som har lärt mig hur man länkar till en annan blogg)


Hej

Nu börjar våren närma sig och jag börjar sakna fotbollen...faktiskt! Var väl typ det, nu ska jag fortsätta sitta och leka med min mobil och vara trött och hungrig eller något sånt!


Tisdag

Godkväll gott folk!

Ååå vad fint väder det har varit idag! Slutade vid 2 så jag hann iaf uppleva det fina vädret några timmar! För övrigt har jag väl inte gjort ett skit idag. Eller jo jag lagade middag till mig själv, ovanligt nog. Jag tänkte först att jag skulle vara lite cool och göra pannkakor eftersom det är pannkaksdagen idag eller vad det heter... men sen kom jag på att jag inte är så bra på att steka pannkakor så det blev en hamburgare iställleeet! Rätt nice sådär.
Aja nu ska jag göra en svenska läxa som ska va klar tills imorgon.

Pussoheeej



En av mina fina pannkakor jag lagat under mina år...

Inte min dag idag

Jaa som sagt, det är inte min dag idag. För det första har jag bara varit allmänt trött och seg med tanke på att jag sov 4 timmar inatt.. och sen har jag prov imorgon som jag har i huvet typ hela tiden. Skoldagen gick rätt segt som alla måndagar och när jag kom hem mådde jag typ illa och grejer så jag la mig i sängen och sov i 2 timmar. Däremot blev jag inte piggare efter 2 timmars sömn heller för den delen. Sen fick jag ingen god middag... hahah seriöööst jag orkar inte. Nu måste jag plugga igen hejdå!

Lite update till eeeer

Gjorde nyss jordgubbsmilkshake. Så nu blir det en liten paus från pluggandet! :)


Sista lovdagen

Sista dagen på detta sportlov då! Känns väl helt okej att börja skolan imorgon igen, det är ju trots allt snart lov igen som jag redan längtar till hehe :) Idag blir det väl att plugga som man brukar göra på alla söndagar. Brukar även städa men det behövs ju icke idag, vilket är sköönt ja!

Och det är bara typ 20 dagar till vi ska ställa fram klockan i sommartiiiid! Sommaren börjar närma siiiig nu! Såå lycklig!


Aja Channing ligger i sängen och väntar på mig, hörs senare!

Kebabpizza på en lördag, check

Nu har jag ätit en god kebabpizza som satt mycket fint! Eller okej jag åt inte hela, dem mättar ju så mycket haha. Hur som helst så ska jag ta mig en promenad till emelie nu där även lisa och fia håller hus, så jaaaa vi hörs väl senare ikväll eller imorgon gott folk!


Musik + godis + plugg

Sitter här snällt i mitt rum och pluggar och har sådär jätteroligt! Blir att plugga lite till sen får det vara klart för denna lördagen iaf! :)


This has gotta be the good life

Jag är glaaaaaaad! Musik gör mig ännu gladare. Musik är en utav de sakerna jag inte skulle kunna leva utan!
Vill även påminna er om att det inte är så lång tid kvar till sommarlovet, dryga 3 månader, jippii! :D


Bio time

Kom precis hem från staden, och jag måste bara säga att filmen vi såg ''Min låtsasfru'' var gryyymt bra! Asså seriöst hahaha jag garvade igenom hela filmen! Så sevärd enligt mig iaf, min humor kände sig hemma kan man säga :))
Annars då, jo mitt sällskap var mycket trevligt! Riktigt fina och saknade tjejer måste jag säga! Så ja min torsdagskväll blev lyckad!


Juste innan jag drog mig in mot stan så pluggade jag mycket flitigt, jag blev klar med en del saker. Imorgon återstår mer plugg, och förhoppningsvis att läsa i en bok också! Wish me luck!

Puss och godnatt!



Stuuudy

Sitter här och pluggar, jag har kommit på att jag har rätt mycket att plugga asså, så det är väl lika bra att börja! Sen blir det iaf att duscha och fixa mig då jag ska röra mig in mot stan om några timmar för att senare kolla på bio med några fina tjejer. Det är väl mina torsdagsplaner ;)

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, Pussss



Saknaden är obeskrivlig


Jag älskar dig pappa!

Min fina vän Emelie


Dagens fika med emelie på Wayne's Coffee


Update

Jag pluggar faktiskt! Jag gör en svenska skit sak som jag bara vill få avklarad!!

Blandat2

Hej alla glada...och sura!

Sitter här hemma hos Emelie och spelar lite skön musik på min spellista ''Blandat2'' hahaha älskar namnet! Hur som helst så har jag varit i stan med emelie idag, vi åkte in för att ta en fika i den fina solen, däremot är vi alltid ute så sent så solen hann gå ner och det blev kallt...sen blev det bara kallare. Aja fika blev det sen drog vi oss hem hit till skruttan. Bilder från dagen får ni kanske sen när jag kommer hem hehe.

Juste iförrgår när jag var i stan så hittade jag en niice parfym! Och den spraya jag på mig idag igen och seriöst jag måste köpa den. Blir ju fan kåt av att sitta och lukta på mig själv, heheheh.


Saknar...


Första mars

Godmorgooorgon!
Jag vaknade nyss! Och jag vaknade med huvudvärk samt att jag fortfarande är trött! Åå jag vet inte vad.. så därför pallrar jag mig ner och kollar på tv nuuu och äter frukost!
Kände att de här inlägget blev väldigt nödvändigt också!

PUSS

Haha han förgyllde min kväll


RSS 2.0