-

Hola mis amigos! Haha och där tog mina kunskaper om spanskan slut! Sitter nämnligen och checkar igenom mina 46 spanska glosor som jag har läxförhör på imorgon, kul? JA!
De där EU provet jag tjatat om i typ 3 inlägg nu, gick väl sådär för er som bryr er... hoppas på ett G i alla fall!
Efter provet slutade vi, så jag satte mig på bussen och åkte hem. Sen jag kom hem har jag bara slappat och inte gjort någon nytta alls!

Imorgon är det första februari! Vilket betyder att det bara är drygt 2 månader kvar av snön, sköönt!
Och nu ska jag ner och titta på tv eller nåt för jag pallar inte med spanskan längre! Puuuuuuuuss




Skoolan

Nu sitter jag här i skolan med Rebecka, Simon och Casper. Casper vill hälsa till er läsare ''var er sjäva och tänk på andra, var försiktig och tänk på mamma''.
Nu kom Mona hit också och är ''asmätt''. Snart har vi EU prov, wish me luck!

Jag vill ha sommar!

Brorsan åkte precis hem och nu sitter jag här vid datorn när jag egentligen borde plugga...! Men när datorn står på kan man liksom inte ''stå emot'' så då loggar man in på spotify och facebook och inser att man typ är fast! Något som är jobbigt är att jag har en bild från i somras på kalifornien som bakgrundsbild.. man blir ju påmind varje gång.. ÅÅ jag vill ha sommar! Bara kunna gå med shorts och linne, ljusa kvällar, varmt, bad, det lockar ju inte lite!

Nej nu får jag behärska mig och börja plugga istället, sen ska jag sova, Godnatt!

Jag älskar dig storebror!

Plugggg

Igår kväll kom ju som sagt min vän bella hit och spenderade resten av kvällen/natten med mig, vilket var trevligt! Inte så ofta man träffar henne numera vilket är väldigt tråkigt :( Vi måste bli bättre med det!
Hur som helst så babblade vi på om det ena och det andra, kollade på film, åt och hade det allmänt mysigt! Sedan vaknade vi runt 12 och då gick hon hem och jag började pluggaa!!
Har nämligen ett jättegulligt prov imorgon om EU. Så min söndag blir att plugga...som en helt vanlig söndag. Vad är en söndag utan plugg liksom?

Ikväll kommer min kära storebror hit på middag! Var ett tag sen man träffade han så det ska bli roligt att få träffa han igen :)

Nu ska jag fortsätta pluggaa, hörs senare mates!


22.34

Min städning blev aldrig av.. men NU ska jag verkligen städa för snart kommer min fina barndomsvän Isabell hit och man vill ju inte skämmas allt för mycket...

Modell bella var det ja! SNYGG


Lördag

Idag vaknade jag runt halv 12 tiden av att mamma tjatade att jag inte skulle sova bort hela denna soliga dag. Så jag gick upp tog det lugnt och sedan vid 3 tiden åkte jag till stan med Emelie och Tove. På tunnelbanan dit satt en sovande man som hade tappat sin glass när han somnade haha!

Väl i stan fick jag och emelie för det mesta springa efter tove som skulle köpa en jacka, men hittade sen en annan jacka och skulle byta den andra men då började hennes bankomatkort spöka och där började äventyret... När vi väl var klara med hennes affärer så fikade vi, där satt det även yttligare en jättesöt man som petade i näsan och lite grejer, inte sådär jätte fräsch! Vid 7 tiden åkte jag vi hem och påvägen hem köpte jag med mig kebab, som smakade gott!

Nu blir det att städa mitt rum som av någon konstig anledning blir stökigt så fort?!

Haha jag var ju tvungen att fota..

Nu drar jag...

in till stan med Emelie och Tove, hörs när jag kommer hem, puss!


Nämnde jag mat?

Nyss kommit hem från Daaaniel och väntar nu på att mamma ska komma hem så att vi kan äta eller nåt! Och det blir inte vad som helst till middag, utan det blir tacoooos, asså det är så mums!
Dagen började i alla fall med ett feeet långt företagsekonomi prov som gick helt okej ändå kändes det som! Därefter hade vi bara en lektion sedan slutade vi och då traskade jag till grönlunds och skulle kolla synen. Det gick på 2 minuter och jag hade bra syn wihoo :)

Efter det åkte jag och Emelie hem till Daniel och åt onyttigt och bara chillade liksom! Ikväll blir det ännu mera onyttigheter, typ godis osv och en lugn kväll helt enkelt! Efter att ha 2 prov den här veckan förtjänar man en lugn kväll med god mat :D


Jag och Emelie åker hit om en vecka........fett nice!

VIKTIGT

Sitter för tillfället hemma hos Daniel..jag är trött och hungrig! Så himla surt att det inte finns en Burger King i närheten :( Emelie och Daniel är väldigt sociala så nu ska jag också bli det, he he..
Två helt normala bilder på mig och Daniel..

En helt vanlig torsdag

Och nu belönar jag mig med en till paus från pluggandet på företagsekonomin, har ju nämnligen prov imorgon! Och när jag ändå är inne på skolan så var jag ju i skolan idag...konstligt nog, men dock inte så länge för sedan åkte vi in till staden för att befinna oss på medeltidsmuseet! Det var ''jättekul'', plus att vi stog i typ 1 timme vilket var jätteskönt.. jag fick inte ont i ryggen heller liksom! Därefter åkte jag raka vägen hem för att sova och plugga, rättså rolig dag måste jag säga med lite ironi i det :)

En sak jag inte kan besluta mig om helt är om jag ska sälja min moppe eller inte, jag liksom gillar den! Den är skön att ha bara men onödig då jag inte kommer åka lika mycket i år som tidigare..
Fast jag tror jag kommer sälja den..jag ska ju börja övningsköra bil wihoooo!


Här kommer några bilder...










Nu ska jag sova! Godnatttt :)

Jeanette på hal is

Hallå där alla söta!
För informationens skull åt jag precis upp mina flingor och är fortfarande inte mätt.. hm
Min dag började i alla fall bra, då jag försov mig och kom lite sent, sedan blev jag stucken i fingret av skolsköterskan för att ta blodprov. Fast okej det gjorde inte ont.. sen kollade jag även syn och längd. Allt var i sin ordning vilket var skönt att höra :)

Senare på dagen åkte jag och min klass till torvalla för att åka skridskor! I början var jag inte riktigt helt säker på isen som vanligt då jag åker kanske en gång om året.. men det gick bra! Inget brytet i alla fall :D Fredric fotade även en hel del bilder under tiden! Några lägger jag in lite senare ikväll när Rebecka lagt in dem :)

Nu ska jag plugga företagsekonomi, duktig som jag är!



Today is my day

Kom alldeles precis innanför dörren från den otroligt onödiga och mest tråkigaste handledarkursen! Seriöst, jag lärde mig inte ett dugg, plus att dem som var i gruppen var så kaxiga. Vuxna käftade emot vad den sk ''läraren'' sa? Haha så fult, plus att datorn pajade mitt i allt så det blev överdrag på tiden..! Inte nog med det, när jag satt på bussen på väg dit så var det en störande tjej som satt och tryckte sina knän i min rygg! Asså jag har verkligen fått bekräftat att sånt verkligen gör mig irriterad! Nu har jag dessutom svårt att skriva för mina händer är stela och kalla som ispinnar..roligt!

Nu är jag färdig med att uttrycka mig av det negativa! Eller juste.. jag måste laga egen middag då jag är ensam hemma för tillfället, undra vad vi har att tillaga här hemma? hehe :)

Imorgon blir det iaf åka skridskor med klassen vilket jag ser fram emot.. så nu ska jag gå och leta fram ett par skridskor och kaaanske en hjälm!



Blogg var det ja

Och här kommer det första inlägget i den här bloggen... jag har faktiskt haft några bloggar tidigare, dock så har de inte blivit så pass uppdaterade så jag gör ett nytt försök nu. Det är ju nytt år nu med nya tag, som man brukar säga :)

Jag såg precis klart på spårlöst, vad jag älskar det programmet! Det är så otroligt sorligt men samtidigt lyckligt, man gråter varje gång! Det får en också att tänka på hur man själv har det, att man ska uppskatta det man har, och inte göra stora grejer av små onödiga saker... man får sig allt en liten tankeställare.
För övrigt har min dag varit mycket händelserik, dvs pluggat historia! Nötat in allt nu, eftersom jag har prov imorgon! Wish me luck!

Snart blir det att sova för att orka upp tidigt imorgon, Godnatt!



Bjuder på en bild på mig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0