Valborg

Kom precis hem, har övningskört i några timmar. Där mamma utsatte mig för nästan gråtanfall, haha. Paniken som uppstår när mamma försöker tvinga mig att parkera när det var KAOS..
Hur som helst så är det valborg idag som ni alla förhoppningsvis är medvetna om. Mina planer är att äta middag med Emelie och Tove. Sen blir det ut och träffa fler fina människor! Jag trycker valborg är rätt överskattat.. men aja haha.
Nu ska jag äta jordgubbar och sen duscha, ha en trevlig valborg gott folk :)

Dagens köp


Heelg

Hej mina vänner!

Dagen började ju som vilken fredag som helst med skolan, då det även bjöds på ett muntligt engelska nationellt vilket kändes att det gick bra! :) Sen slutade vi vid 12 typ, då var jag tvungen att sitta i skolan och vänta på Emelie i ca 2 timmar. Då var Rebbo och Simpan så söta och snälla och hade mig mycket trevligt sällskap! När Emelie äntligen kommit fick hon en liten rundvandring i min skola och därefter åkte vi till stan. I stan hann vi inte så mycket mer än att äta glass förns vi träffade Marlene och Sophia, som vi spenderade resten av dagen i stan med :)
Så i staden blev det bla. besök hos Tove på donken, piercing/hål örat och shopping! (Jag gjorde två hål där uppe i örat... har ju tagit bort min gamla piercing för en vecka sen pga några orsaker..)
Nu ska jag äta middag, kött står det på menyn, mums!

28/4

Godmorgon på er!
Vaknade halv 12 idag, vilket betyder att jag är väldigt utvilad! Hade fortfarande ont i huvet när jag vaknade men jag tog en alvedon då, så nu är är det bättre iaf...
Och när jag drog upp rullgardinen såg jag hur fint väder det var också, då blev jag glad hihi :)
Så nu tror jag att jag ska pallra mig ut och njuta lite av solen med underbara spotify, ha en bra dag!

Palla

Godkväll mina vänner!
Sitter just nu och lyssnar på lugn och skön musik och dricker te, i hopp om att bli helt frisk!
Och btw, min mobil funkar igen, den där touch mobilen lurade mig ett tag där! Vadå att man skulle komma på att man ska zooma in mobilen genom att dubbelklicka med tre fingrar på skärmen? Haha, stört.
Och blablabla..osv, verkligen ingenting mer att skriva. Asså orkar inte ens tänka, ont i huvet och grejer... höres imorgon, godnatt!

Rolig dag

Asså idag är det verkligen inte min dag. Morgonen började med att jag kände mig sjuk, men gick till skolan ändå för jag hade så mycket att bli klar med idag. Och under dagen kände jag mig väl ändå helt okej förutom att jag var trött. Men efter lunchen började jag känna mig sjuk igen, sen tog jag tempen i skolan, och det visade sig att jag hade feber. Så det blev att åka hem, och inte nog med det så höll bussen på att paja också, vi fick stanna några gånger...precis sånt man vill ska inträffa när man är sjuk och bara vill hem.
Väl hemma så såg jag att min mobil har fackat ur totalt! Riktigt nice... blir att lämna in den på lagning imorgon om den inte uppför sig bättre!

Nu ska jag ner och äta glass och titta på tv, hejdåååååå!
Något som fick mig lite gladare var mina bikinisar som jag beställt som låg i brevlådan när jag kom hem :)

Anställningsintervju

Nu ska jag traska upp till bussen för att gå på en anställningsintervju på McDonken, wish me luck!


Sooool

Kom precis ut från duschen, och nu är jag typ besviken... har nämligen solat rätt galet mycket idag, och jag fick ett väldigt nice resultat. Men nu efter jag duschat känns det som jag duschat bort min bränna? Iaf lite av den, eller så är det jag som fetinbillar mig. Kan man ens duscha bort solbränna?

Hur som helst så har mesta delen av dagen gått åt att sola som sagt, fast har även pluggat en del svenska. Dock har jag kommit på att det inte bara är svenska som behövs pluggas, utan också företagsekonomi, samhälle, spanska, naturkunskap samt lite förberedelser inför mitt muntliga eng nationella. Längtar redan till helgen då allt detta är överstökat :)

Rätt ointressant fakta

Har inget roligt att berätta idag mer än att jag har fått en hel del pluggande gjort samt lite mer bränna :)
Nu kom jag på att min säng är obäddad och täcket och kuddarna hänger ute, jobbigt att dem kommer vara kalla osv... Kan ju passa på att säga att morgondagen ser nästan precis lika dan ut som den här dagen, så nu vet ju ni det också ;)
Godnatt!

Sun day

Jahap det är söndag idag... vet ni vad det betyder? PLUGGA. Fast det får vänta ett tag för jag vill ut och njuta av solen UTAN pluggandet. Sååååå nu ska jag ut och sola, antar att jag skriver lite senare :)

Jag ska flytta

Kontraktet är påskrivet och allt är klart. Jag ska flytta!
Glad påsk!


22 April

Godmorgon!

Jag vaknade nyss för er som tycker det var intressant och veta.. hehe
Igår var det galet soligt så det blev att sola i några timmar, och jaa jag kan ju bara säga att jag får mer och mer fräknar..hej fräknarna. Sedan ringde några och ville ha min cykel som vi la ut på blocket i torsdags. Så då fick jag 1000 kronor bara på 2 minuter, snabba cash :D Sen på kvällen åt jag, fia och emelie på kinan och därefter drog vi hem till mig.
Nu ska jag äta frukost och sen duscha, hörs senare!

Korthårigt var det ja

Känns som klockan är mer än vad den egentligen är, nog bara för jag gick upp klockan 8 imorse...
Anyway, sitter just nu och väntar på att middagen ska bli klar. Vad jag annars har gjort idag var att jag tog kort på min moped och en cykel som jag sedan har lagt ut på blocket. Dock har ingen hört av sig än ang varken mopeden eller cykeln, men men bara att vänta ;)
Senare på dagen åkte jag och malin och klippte oss, hon tog också ett till hål i örat. Haha och jag klippte en dm, herregud vad skumt det känns med såhär kort hår nu! Efter det tog vi bussen till ip och hängde lite med grabbarna.

Onsdag

God(tidig)morgon på er!

Nu kanske ni undrar vad jag gör såhär tidigt uppe? Jo då ska jag tala om för er att det är riktigt bra för då hinner man med mycket mer, palla sova länge liksom...överskattat, hehe
Gårdagen började iaf att bowla med några klasskompisar i brandbergen, det gick mycket bättre än förväntat för mig. Lyckades iaf göra en strike och tillslut hamna på 4:e plats av 6 ;) Därefter åkte jag till malin och fikade och umgicks. Efter att vi ätit middag åkte vi till vikingagravarna och mötte lite mer folk där det blev en tänd brasa, vattenpipsrökning, lite godsaker och en väldigt trevlig kväll helt enkelt! Mycket fina människor det :)
Nu måste jag fortsätta fixa mig och sen börjar dagens äventyr, hörs senare mates!
Här får ni lite bilder från gårdagen...

Hem ljuva hem

Janne is back on track...imorgon typ, för ikväll måste hon ta det lugnt och sova trött som hon är!
Hörs imorgon sötnosar!

Påsklov

Jaaaa, äntligen är det påsklov!!! :D Mina planer inför lovet är som sagt att åka till Andrea och jag kommer hem på tisdag. Sen blir det väl att umgås med vänner och så måste jag plugga också...fast de får vänta!
Jag kom alldeles nyss hem, har övningskört i typ en och en halvtimme, det är så roligt :D Har också fixat spotify premium nu, skönt! Så kan jag dessutom lyssna på spotify på tågresan imorgon också :)
Nu måste jag packa eftersom jag inte har börjat med det...fast det kommer igentligen inte hända nu, det är så tråkigt att packa, haha.
Underbart väder har det varit idag också, så jag passade på att sola lite

True words

''You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do''

Danza Kuduro

Heeej!

Dagen började fint med en mycket utvilad Jeanette som sov nästan 9 timmar! Började ju 10 och slutade typ vid halv 3. Inte nog med det så har det varit underbart väder, riktigt varmt då solen inte gått i moln iaf! Så Daniel kom förbi så drog vi ut och åkte longboard och sen solade och käkade glass! Riktiga sommarfeelings mitt i detta vårväder :)
Nu väntar jag på att min granne ska komma och sälja en majblomma till mig som hon skulle sälja tidigare idag men jag hade inga kontanter hemma tyvär haha, sen ska jag laga middag till mig själv tänkte jag. Blir lite ensam hemma ikväll, men inte gör det mig något. Fast nu ska jag plugga lite spanska....på återseende gott folk!

Stockholm i mitt hjärta

Hej mina kära läsare!
Jag har precis gjort lite styrketräning här hemma. Vilken tur att man åkte hem med idrottskläderna på då ;) Fyfan vilken jobbig idrottslektion vi hade idag... och då syftar jag på när jag och mickan brottades i slutet av lektionen, herrejävlar vad det är jobbigt, men bra träning är det vilket är superduper braa ju :D
Annars så flög dagen på väldigt snabbt med till en början ett Excel prov i 2 timmar. Sen lunch då jag åt min favoritsallad, MUMS! Därefter var det bara svenska och idrott för er som ville veta det. Nu är det bara två skoldagar kvar sen är det LOOOV, kära efterlängtande lov! Ska bli skönt. Och som start på lovet blir det att bege mig till Vargön...jaa stället säger ju er en hel del, typ ute på landet eller något sånt. Skulle aldrig åkt dit om det inte vore för två fina tjejer som bor där :)
Så gottttt!

I can't stop loving you

Varför hände det just dig? Hur hade allt varit idag om du stått vid min sida?...frågor som aldrig kommer kunna besvaras. Jag saknar dig så otroligt mycket!

Underbara sommar

Jag saknar att spela golf! Och att spela fotboll! Men just nu iaf att spela golf! Galet nice att sommaren är på vääääg :D Och nu är det mindre än 2 månader till sommarlovet! :D

Monday

Hej hej hej! Just nu sitter jag och äter godis, och direkt efter skolan gick jag och några fina till centrum för att fika, där det blev kladdkaka för min del... känner att det här med att bli nyttigare har börjat bra!! Eller? Fast kladdkakan var inte god, och nu ska jag äta frukt istället för godis hihi :)
Haha på vägen hem MMSade jag och jessica till 118 800, då frågade jag vilken kändis jag var lik, och svaret blev:
''Tjenare snygging! Du är faktiskt väldigt lik min favoritkändis, Holly Madison. Samma liksom fina linjer och drag som man blir knäsvag utav. Man kan nästan tro att ni är syskon faktiskt. Kram från Oskar på 118800''
Hahaha däremot håller jag inte med om att jag är lik henne, men men ;)

Update

Kom precis hem efter att ha övningskört i ca 3 timmar! Jag körde hem hela vägen från JORDBRO! Fyfan va läskigt det var men det gick brabra :D
Nu ska jag städa lite, det blir ju stökigt så fort :O Hörs senare kompisar!

Nu kör vi!

Jag ska bli nyttig....ARE! Seriöst... sen ska jag börja springa/träna också... beachen 2011 kommer ju bara närmare och närmare, dags att bli lite duktigare nu!
Funderar också på att klippa mitt hår någon dm? Så blir det lite fräscht sådär till sommaren! Är ju galet långt nu känner jag... typ för långt?

Jeanette är i farten

Hej gott folk!

Jag kom precis in, jag har tvättat min moppe! Ååå vad ren den har blivit nu. Körde även en liten runda efter att jag fått igång den efter typ 10 minuter! Härligt! Bara att fota sen sälja den.
Idag vaknade jag vid halv 10 och steg upp och duschade osv... sen bar det iväg mot jordbro industriområde för att övningsköra för första gången i mitt liv! Ååå vad kul det var! Det gick ju riktigt bra ju! Inte som förväntat alltså... Jag körde till och med på 3ans växel och ute på vägen, vilket jag trodde jag skulle få vänta med. Men ne det blev idag redan, hehe :)
Imorgon blir det förmodligen övningsköra igen, längtar redan!

Brist på annat...

Senaste

1. Kompis(ar) du träffade: Emelie
2. Personen du pratatade med: Mamma
3. Du fick SMS av: F****n
4. Du kramade: Emelie

Idag

5. Kläder: Haha olika, har bytt om lite från och till
6. Bättre än igår: Mindre pluggg

Imorgon

7. Är det: Löördag!
8. Planer: Bl.a övningsköra för första gången i mitt liv, wish me luck!
9. Något tråkigt som händer imorgon: Vet inte, hoppas inte på att något tråkigt händer iaf

Favorit

10. Nummer: 4
11. Färg: Svårt att välja...
12. Årstid: Sommar!
13. Saknar du någon? Ja alltid
14. Humör för tillfället? Bara bra, däremot väldigt trött

Frågor och svar

15. Det första du gjorde imorse: Ignorera när mamma ringde på min mobil...
16. Vad åt du sist? Godis
17. Vad irreterar du dig på? Jadu...
18. Tror du på distansförållanden? Njae... vet inte
19. Vem tänker du på just nu? Tänker på flera samtidigt, den niii...
20. Tror du att personen tänker på dig med? Nej jag vet inte?
21. Vart reste du sist? USA
22. Vad gjorde du igår kväll? Sov
23. Liknar du din mamma eller pappa? Många säger att jag väldigt lik min mamma...
24. Ler du ofta? Nästan alltid :))
25. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Har nog aldrig sett en fallande stjärna, om jag skulle se skulle jag önska mig något, hihi
26. I vems säng sov du i igår natt? Min egna
27. Vilken färg har din tröja? Grå

Sorg

28. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja typ... om nu tårar kan ta slut?
31. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
32. Gråter du när du skadar dig? Beror på hur ont det gör

Lycka

33. Är du en glad person? Absolut :)
34. Vad gör dig glad? Mycket som gör mig glad, bl.a familj och vänner
35. Kan musik göra dig glad? Jaaapp :D

Kärlek

36. Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''? Jaa
37. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och menat det? Såklart!
38. Har du en flick/pojkvän? Nej
39. Är du nöjd med det? Vet inte... både ja och nej
40. Är du kär? Nej

Hat

41. Vem hatar du verkligen? Hatar och hatar...
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Haha nej
43. Är du en mobbareNej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Yes sir

Skolan

45. Gillar du skolan?
Jadå
46. Vilken linje går du? Sam/ekonomi
47. Favoritämne? Beror på vad vi har i de olika ämnena
48. Värsta ämne? Svenska
49. Har du spytt i skolan nån gångNej
50. Är skolmaten god? Helt okej... det är ju upp till mig vad jag tar med för mat ;)

Shopping på Ica maxi

Heej kompisar!

Kom precis hem, jag har shoppat...mat på Ica maxi. Rätt nice om du frågar mig alltså!! Nu har vi massor med mat i kyl, frys OCH skafferi hihi!
Annars har dagen gått väldigt snabbt och varit allmänt bra. Jag började klockan 10 vilket var väldigt nice. Sen har jag skrivit ett 2 timmas långt historie prov. Kändes att det gick bra iaf, hoppas det var så också! :D
Påvägen hem höll ja på att blåsa iväg.. såg inte så mycket heller med mitt nästan 2 meter långa hår som flög åt alla håll, men det var kul jag gick och log för mig själv för jag såg så ful ut :)
Nu ska jag plugga lite..eller en hel del till imorgon faktiskt så bäst jag börjar med det NU. Hörs senare kära ni!
Idag köpte jag en ny tandborste (den lila)... har visst råkat börjat samla på mig tandborstar, likadana också för den delen

Bara tisdag...

Åå herregud vad den här skoldagen har gått segt! När den ÄNTLIGEN var över så åkte jag raka vägen hem! Meningen var ju att jag direkt skulle börja plugga.. men det slutade med att jag satt framför TVn i 30 min sen somnade jag... och vaknade halv 6. Däremot så var det rätt bra att jag sov lite för när jag vaknade fick jag en väldans ork att plugga. Så jaa jag har pluggat mycket flitigt och fått in det i skallen också! Har ju historie prov på torsdag för er som inte vet och för er som ens bryr er... hehe
Hittade den här snygga bilden du tagit på dig mickan, den var värd att läggas upp här på bloggen min

21.27

Hej hej heeej!

Sitter här och lyssnar på ''Victory'' med R.Kelly, skön låt om du frågar mig! Har tagit en liten paus från mitt pluggande just nu... sånt behövs ju också liksom ;)
Annars har det varit en vanlig seg måndag som alla måndagar, men så fort vi hade slutat vid 3 tiden så traskade jag och några coola tjejer till haninge centrum och tog en fika och checkade runt lite i affärer. Jag och Jessica gick till bebis/barn avdelningen inne på H&M och konstaterade att vissa plagg där är snyggare än våra plagg som finns på våran ''avdelning''. Det är lite orättvist... men men, antar att det bara är att leva med hehe.
När jag steg ut från bussen stötte jag även på mina gamla goda vän Mattias. Ååå vad länge sen jag träffade han nu...hoppas det blir ändring på det nu när våren är här och sommaren på väg och alla börjar sakta men säkert röra sig ut från sina iden!
Hello kitty... fin outfit

Söndagstraditioner

Pluggat - check
Slappat galet - check
Kollat på Stockholm - Båstad - check
Lagt på en ansiktsmask - check


Bara tvätta bort ansiktsmasken och ta och sova! Och ni som känner mig väl vet ju att jag kommer gå och lägga mig nu...

Just nu...

Allt för att inte plugga... nu är det bakning på G!

Gårdagens fynd


2 April

Godkväll gullgrisar!

Just nu sitter jag hos Emelie. Har faktiskt min macbook här för jag är så nördig! Vi åt nyss blåbärspaj som hennes mamma har bakat, den var torr men helt ok ändå! Fast jag orkar inte mer nu...

Dagen har spenderats i stan. Där blev det jättemycket shopping! Bränt flera tusen på kläder idag! Fast nej, nu ska jag inte överdriva... men köpte iaf en blus och en ring och andra viktiga småsaker hihi :) Och såklart lite mat, som vanligt dåra! Kort på vad jag köpt kanske ni får senare om ni har tur och om jag har ork!

Det läskiga var när vi åkte hem. Då gick vi av på trollbäcken och sedan in på vivo för att köpa tuggummi. Som vanligt stod vi där i kassan och valde. Dock var Emelie så otroligt seg för att bestämma sig för vilket hon skulle välja.. så jag sa ''Emelie komigen va inte så seg!'' Och då var det en äcklig gubbe framför oss i kassan... inte för vi brydde oss. Efter att vi betalt osv och skulle gå hem så direkt när vi kom utanför står den där äckliga gubben där! Han ser överlycklig ut och säger ''HEEEEJ EMELIE!'' då blir resten av samtalet typ:
Emelie:
Hej?

Han: Känner du inte igen mig????? Jag känner iaf igen dig!!
Han:
Ska du inte med och käka lite runt hörnet då? ;)

Emelie: Nej tack!
Sen börjar vi gå... och han går efter och ropar efter oss... Sedan början vi verkligen springa...och lyckas skaka av oss han efter blivit förföljda. Assså jag säger bara USCH jävla pedofil! Som låtsas känna Emelie bara för han hörde mig säga hennes namn inne på vivo. Snusk pedofil.


Jag vill bada i havet

Äntligen helg

Åt precis upp min hederliga fredagstacos! Och ska dra mig mot TVn såfort jag skrivit klart detta. Kvällens planer var egentligen att träffa Emelie men varken hon eller jag orkar haha...
Annars har min dag rullat på fint! Den här helgen har varit så efterlängtad, och nu är den äntligen här, UNDERBART!
Idag i skolan hade vi också uppspel av Shakespeare, och jag hade Macbeth. Hahah uppspelet gick väl typ som jag hade förväntat mig för min egen del... alltså inte mitt bästa haha, blev en del misslyckande med både min utstyrsel och mitt framrädande! Men WHAT EVER liksom, jag är ingen drama elev, kommer nog inte bli någon heller :)
Morgondagen ser ut som så att jag ska upp tidigt och göra en sak som jag väntat på att göra länge nu, bara vädret tillåter! Därefter blir det in mot staden!
Juuuuste! Idag har jag även fått tillbaka mitt internet på mobilen som jag fått leva utan i över en vecka, nice!
Det var vad hade hade att dela med mig av för tillfället!
Dagens hair outfit a la jennifer! SNYGGT............

RSS 2.0