Duktig jeanette

Har städa klart nu, asså vad duktig jag var som verkligen gjorde det! Nu ska jag hålla det såhär fint, iaf försöka!
Något som jag hittade i all röra var mina kära skolböcker..vilket fick mig att påminnas om att jag behöver plugga! Ska nog föröska plugga lite imorgon samt dammsuga och städa lite till hehe, fast okej, vi får se hur det blir med dem planerna, men vore ju kännas riktigt nice att ha det klart :)


Ingen skola idag inte

God kväll gott folk!

Fattigt med uppdatering idag eftersom jag har haft fullt upp.. typ, hehe. Dagen spenderades iaf i staden med Emelie. Och jaa jag var duktig, jag spenderade inte mer än 29 kronor på mat! Jag föröker ju dra ner på dyra matkostnader, dem har varit för stora på senaste tiden kan jag lova! Köpte även den där väskan jag skulle köpt igår, samt några småsaker. Bra att man slösar pengar det första man gör när man får pengar :/

Kom iaf hem vid 7 tiden och sen dess har jag myst in mig på soffan framför TVn. Och nu är jag rastlös.. fast för trött för att göra något, hm, vilket dilemma.
Kanske kan städa mitt rum, vilket jag fortfarande inte gjort :( Däremot är jag inte helt säker på att orken till det finns just nu... ehrs jag tar på lite party musik och taggar till för att städa nu!
Höööres senare mates!


Söt tjej på donken


Just nu...


Sunday

Kom precis hem från staden. Vi började med att äta på kungshallarna då vi båda var vrålhungriga. För min del blev det taco bar.. och nej jag har inte tyckt om det förut men jag har liksom ändrat mig heeeelt och hållet tack vare några fina klasskompisar som tvingade mig att äta det ett tag...
Därefter blev det att kolla i affärer som gjorde mig helt slut, att springa runt med den tjejen i affärer tar på krafterna kan jag lova, haha :D

Fick med mig tre ansiktsmasker hem, då mina var slut. Blir nog att prova en chocklad ansiktsmask idag, har nämligen hört att den ska vara braa :) Hittade även en väska som jag föll för, blir nog att åka tillbaka imorgon och förhoppningsvis köpa den!
Nu är middagen klar.. och jag är inte speciellt hungrig för tillfället men aja hahah

PUSS


Sööööta classmates från igår!


Lördag + Söndag

Godmorgon på eer! Vaknade precis.. känner mig inte speciellt utvilad men men.. Aja igår kväll hängde jag hos Mickan med massa trevligt folk. Det var mycket skratt, dans och jaa nåt i den stilen haha :) Kom hem runt 1 tiden. Däremot bodde hon ju någon stans åt jag vet inte vart.. men hem hittade jag iaf med lite hjälp haha.

Idag lite senare ska jag möta upp min fina vän Linnéa i stan! Ska bli superkul att träffa henne igen, var så länge sen nu!
Nu ska jag ner och äta något trevligt till frukost, pusss


26/2

Heeej alla söta! Åt precis lite sen frukost! Utvilad är jag också med 11 timmars sömn! Och dagens planer har jag själv ingen aning om, borde städa mitt rum (vilket jag inte gjorde förut när jag skrev om att jag skulle det) lat som jag är.. Så jag ska väl försöka göra det idag, men det kommer ju hända också...

Btw så tog jag fram min gamla mobil nyss från en låda, och om jag hatar den! Jag älskar att ha en iphone, jaaa, så lycklig!
Aja nu ska jag ta ner lite fräsch disk från mitt rum och hoppas på att min städvilja utökar sig till golvets trevligheter också... hörs senare pusss


Jag har inte ändrat mig, jag vill fortfarande ha sommar!

Sov goottt

Tänkte bara säga att jag är helt jättetrött! Och samtidigt jättetörstig..så nu ska jag gå och dricka riktigt kallt vatten och sedan lägga mig i min gosiga säng och sova! Godnatt sötnosar!


LOOOV

Jaaaa nu är det lov! Såå skönt! Min start på lovet spenderades med Emelie och Daniel hos honom, där vi klippte hans hår och fräschade till det lite med en ny frisyr samt färgade det svart! Snyggt blev det också!
Kom hem vid 7 tiden.. och sen dess har jag bara tagit det lugnt, är väldigt trött idag. Så det blir att lägga sig relativt tidigt idag och sova ut imorgon! SKÖNT!


Daniel i hans nya frillaaaa


Häärlig låååt


Hejhejhejhej

Sitter och lyssnar på musik som påminner mig om sommaren, bilder tagna i somras, och räknade precis ut att det bara är drygt 3 och en halv månad kvar till sommarlovet! Kan det bli bättre? Jaa det kan det.. jag trodde klockan var runt 11 nu.. men den är bara lite efter 10! Och imorgon får vi loooov! Jaa det känns bra :))

Bjuder på ett fåtal bilder från i somras...





Häng hos tandläkaren

Dagen har inte varit som den brukar vara.. jag har nämligen varit hos tandläkaren två gånger idag. Imorse var jag där för att slipa till de där vassa på en tand men då såg dem att jag hade hål så jag var tvungen att komma tillbaka på eftermiddagen för att laga.
Kom precis hem därifrån, och jag får inte äta något på 2 timmar.. hur ska jag klara mig, jag är redan hungrig och har köpt godis som ligger här och suktar... :( Och min mun är bedövad och det känns roligt..heheh :))

Aja det goda får vänta och jag ska ta tag i det här roliga nuuuu....


Orkaaa

Aj jag råkar hela tiden riva mig själv med min ena framtand som har gått sönder lite... tror att det kan ha varit karamellerna jag åt idag, fan jag pallar inte! Blir tandläkaren nästa då!
Nu ska jag sova!

GODNATT

Måndag

Kom precis hem från staden! Vad tror ni inte händer mig när jag kliver av bussen, jo jag halkar och ramlar ner i en snödriva med halva kroppen och slår i mina knän precis utanför bussen. En äldre man frågade om det var okej med mig, men som man alltid gör svarar man ''jaa det är ingen fara'' även fast det gjorde ont.. men men jag överlever hehe!

Dagen har varit sjuukt seg, lektionerna gick inte snabbt heller :( Däremot slutade jag lite tidigare än vanligt och då åkte jag, Mona, Fredric och Jennifer till Mias pizza, vilket var myspys sådär :)

Därefter åkte jag till Emelie och sedan fortsatte vi in mot stan för att äta middag. Det blev taco bar i kungshallarna, och det var speciellt gott med det idag!

Puuusss


Bildbooomb


Braaa lååt jaa


Jag ska aldrig mer dricka alkohol

Mår illa bara jag tänker på det.. uuuusch vad illaaaa jag mådde inatt!

Gårdagen spenderades iaf med bella i stan. Därefter köpte jag en mycket goood kebabtallrik, mums på den! Och seedan var det att bege sig till Malin, och resultaten av kvällen blev mycket lyckad....förutom slutet då :)
Tog en lång promenad hem med bella runt 11 tiden imorse...40 min promenad i solen! Hääärligt!

Nu ska jag återgå till soffan och tv tittandet och bara njuta av att det är söndag och inte måndag... Några bilder från igår får ni senare.
Puussss

Sleep all day and party all night

Vaknade klockan 1 idag! Har sovit 11 timmar! Helt sjuuuuukt om du frågar mig, ja!
Ingen aning om hur jag ska spendera den här soliga dagen! Däremot ska jag till Malin ikväll, rooooligt! Lär iaf skriva igen innan jag drar diiit :))

Ha en häärlig lördag mates!


1, 2, 3 Fanta & Rosé

Dagen har spenderats med min iphone! (<333) Jaaa jag är typ kär i den nu, med tanke på att min förra mobil var ju som den var! Så skönt att man kan höra vad folk säger i telefonen nu och ha tillgång till masssor med mer roliga grejer, som tex FatBooth :))


Känns som det är fredag idag

Godkväll alla söta!
Kan ju ta och berätta att jag är extra glad idag. Dels för att jag sov runt 8 timmar inatt, väldigt utvilad. Sedan runt halv 11 tiden begav jag mig till läkaren för att kolla upp varför jag har ont bl.a när jag andas/skrattar/hostar i bröstet/andningsvägen. Och det var så att jag har en inflamation där, skönt att veta vad det är nu! Dock läker det sig av sig själv..så det är bara att vänta ;)

Efter det åkte jag till skolan och typ 30 min senare hade vi lunch, så det blev att äta på subway! Ååå det är så gott hehe :) Därefter hade vi samhälle som rullade på snabbt.
Och väl efter skolan åkte jag till sickla för att möta upp mamma för att köpa en iphone! Nu har jag pysslat lite med den och väntar på att simkortet ska aktiveras!

Och nu ropar mamma att maten är klar..hööörs senare mates!


Se så fint omslag...dock var innehållet inte det godaste, just so you guys know liksom!

''Detta fält måste fyllas i''

Nyss pratat i tele med min fiiiina vän Malin i sådär 1 timme! Åååå hatar att vi träffas så sällan nuförtiden! Däremot stötte jag på henne i Haninge centrum idag, fast blev bara en snabbis, för jag skulle skynda mig till provet!

Aja nog om henne hahaha....jag är hungrig.. men det blir sen middag idag, typ runt halv 9! Eller jag kan ju laga middag själv, fast ni som känner mig vet ju att jag inte älskar att laga mat så jaa! Nu har jag tråkigt och ska ner och jaga katterna i huset! Dem blir så himla galna när man jagar dem, dem springer på väggar och grejer. Mina katter är mina enda vänner! Puuusss och hej


Jag fryser inte?

Det är galet kallt ute asså! Minus 20 grader eller något sånt...fett määä kallt! Ännu en gång, JAG VILL HA SOMMAR (åtminstonne vår..så jag kan tvätta min moppe och sedan sälja den hehe)

Svenska provet idag gick inte braaa :(
Hoppas hoppas hoppas att jag får ett G iaf!
För övrigt så rullade väl skoldagen på rätt fint och vi hade dessutom iskunskap på idrottslektionen, dvs vad man ska göra om man ramlar ner i en isvak osv...sen lekte vi lite på isen! Asssååå fett onödigt att jag berättar det här? Bryr mig knappt själv om vad jag skriver ju -.-

Aja, sitter för tillfället och kikar i mitt album ''Utomlandsresor'' Något som lockade mig att titta på var bilder från mina thailandsäventyr...vill dra dit nuu jaa!


2001

 


2007-2008

 


2010


Plugg pluggggg

Varför jag inte skrivit tidigare idag är för att jag har varit fullt upptagen med att plugga till svenska provet jag har imorgon!! Wish me luck!!!
Det positiva är att imorgon är det sista provet jag har innan sportlovet! Wohooo fett skönt :))

Har inte så mycket mer att säga...tyvär! Bjuder på en braaaaa låt istället!
Puss!


Heeeeej

Och nu så har jag kommit hem, rättså tomhänt.. men det blir det andra bullar på snaaaart hihi..saker och ting finns ju liksom inte alltid på lagret tyvär!
När jag och mamma kikade lite på macbook datorerna blev hon helt till sig när hon upptäckte att den hade en webcam! Och tror ni inte hon börjar stå och flamsa sig vid den och asgarva, hahaha seriöst! Sen var jag ju tvungen att vara med på bild också (a)

Och nuuuu ser jag mycket fram emot att snart få äta middag, vi ska nämligen äta kina mat.. hihi gott!

Nu tänkte jag plugga lite svenska i väntan på maten.. vi får se hur det går!


Haha sådan mor sådan dotter...

Alla hjärtans dag

Kom hem för ett tag sedan från Kina resturangen, Peking. Direkt efter skolan åkte jag, Mona och Jennifer dit och avnjöt en måltid, lite alla hjärtansdagsmys sådär! För min del blev det friterad banan med glass....asså det är nog den godaste efterrätten ever!
Och just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka iväg till media markt och kika liiiite prylar...hehehe :)
Skriver senare när jag kommit hem! Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag, puuussss!


Vill utomlands, typ NU

Sitter och kikar lite resor på ving.se...........bokar nog något ikväll redan, någon som ska med till värmen?


Ingen skola today!

Vaknade imorse av att en kompis ringde och frågade om jag ville ha skjuss till skolan för att bussarna var inställda! Det första jag gjorde då var att titta ut genom fönstret och bli chockad av vilken snöstorm det var! Jag skulle egentligen till skolan för att göra en redovisning, men sen insåg lärarna att ingen kunde ta sig till skolan så det blev att stanna hemma! Sköönt! :D

För någon timme sedan bakade jag kladdkaka för att jag var hungrig eftesom jag inte åt någon fruskost..hehe sen kollade jag lite på en film men kom mig sjäv att det blev för tråkigt.. så jag skuttade upp hit till mitt rum för att skriva ett sånt där trevligt blogginlägg istället :))

Och idag är det inte vilken dag som helst, för idag fyller Mona år, Grattis till henne!


Mindre snö åt folket, tack!

Trodde denna vintern började närma sig mot sitt slut... men NEJ inte alls, idag blir det snöstorm och ska snöa hela natten också! Kallt ryktas det även om att det ska bli...:( Annars då? Joo det är braa med mig! Lite kaos inför det STORA svenska provet på onsdag bara.. har typ inte pluggat något, så mycket så man inet vet vart man ska börja..! Vrålplugg i helgen...typ?

Idag var tredje och sista museet vi var på för denna projektvecka iaf! Och då befann vi oss på Tekniska museet. Haha våran guidegubbe var helt galen! Äcklig också hahah... Väl tillbaka i skolan gjorde jag typ inget, eftersom min grupp är klara... så det har varit en mycket slapp dag vilket jag inte klagar på!


Dagens vänskapspuss gick till Simon, hihihi

Jag gillar Max

Hej alla glada! Idag har varit en bra dag och mycket är tack vare att jag och några klasskompisar åt på Max efter att vi varit på Hallwylska museet! Assså det är så otroligt gott där! Hejdå donken...! efter det åkte vi tillbaka till skolan för att skriva på våra artiklar osv... och min grupp blev klar med allt, SKÖNT! Så imorgon eftermiddag blir det inte att göra så mycket :))

När jag kom hem så gjorde jag en choklad/oboy milkshake! Den blev gooood! Och sen har jag inte hunnit göra så mycket mer. Ska föröska plugga lite för er som bryr er...höööööörs lateeer, PUUSSS!


Hungriga barn...


Glömde färga ögonbrynen...

Jag som brunett med blonda ögonbryn......hahahah


Tisdag

Godkväll...redan!
Skolan var rätt slapp idag, vilket var sådär sköönt. När jag väl kom hem vid 4 så smetade jag på en ansiktsmask, och kände mig därefter någorlunda fräschare!

Därefter kände jag att jag behövde plugga svenska så jag tog mig i kragen och läste mina anteckningar...fast sen somnade jag. Och jag vaknade nu. Jag har alltså sovit i typ 2 timmar! Och nu är jag chockad att klockan redan över 8!? Jag har inte ens ätit middag..men den håller på att göras nu! ååå vad gott det ska bli med mat, jag är väääldigt hungrig!

Man skulle kunna tro att jag börjar samla på dessa flaskor..

Godmorgon

Sitter här och ''surar'' för att jag har gått upp en timme för tidigt! Jag ska vara i slussen 9.20 liksooom! Åååå jag kunde ju fått sova en timme till! Jag åt även ingen frukost men nu har jag ju faktiskt tid att äta lite frulle bara för att fördröja tiden och mätta min hunger! Annars är jag väääldigt trött och rastlös at the moment!

Nu ska jag äta min frulle och njuta av den fina morgonen för att sedan bege mig till slussen för att möta upp min klass för att gå på museeum! Bara jättekul! Puss och hej!

Ölgodis

hej jag tänkte bara meddela att jag inte kommer ha nåt liv fram till typ onsdag nästa vecka.. för jag har ett äckligt svenska prov, men jag ska föröska uppdatera lite ändåååå och ha humöret uppe hihi :)

Asså usch jag åt precis en godis som smakade öl. och ja jag menar det, ÖL!  Fy.. den var liksom en grön frukt godis.. den ska inte smaka öl :(

Aja nu har jag verkligen inget mer att komma med för nu ska jag plugga svenska! Om ni har tur skriver jag lite senare!
Bjuder i alla fall på en bild så det här inlägget inte är liiiiika tråkigt som de två senaste inläggen...

Hej jag heter Jeanette och jag känner mig fett c00l när jag står brevid den här mannen!

Godnatt

Jag har nu blivit tvingad av Rebecka att skriva ett inlägg innan klockan blir ny dag...bara för att jag måste skriva varje dag minst en gång.

Gårdagen blev inte som planerat. Jag träffade inte personen jag skulle träffa, och jag åkte inte till stan, däremot träffade jag Emelie. Gör det kortfattat, vi åt, kollade film flippade ur lite som vanligt och jaa.. typ de. Sen föröskte vi kolla på melodifestivalen också bara för att se hur tråkigt det verkligen är och hur dåliga personer som är med där!

Och idag har jag inte gjort något speciellt! Eller joo jag har rensat några lådor i mitt rum, typ slängt masssssa kvitton och andra spännande föremål. Det var väl typ det! Nu ska jag sovaaaa, Godnatttttttt :)

One day at a time

Åå vad skönt det var att sova ut idag! En efterlängtad sömn hihi. Dagens planer ser ut som så att jag ska möta en kompis i stan lite senare. Vad vi ska hitta på får vi se. Ett bra tag sedan vi träffades så det ska bli trevligt!
Nu ska jag duscha, hörs senare pussss!

Sommaaar

Jag saknar sommaren, typ som att
gå och bada med mina fina vänner,
steka i solen,
känna ett måste att gå och lägga sig för att solen börjar skina,
åka på daniels longboard,
hänga i staden en solig dag,
grilla på en klippa,
äta jordgubbar,
vistas i kalifornien...

....jaa listan kan göras väldigt lång!



Min snygga klass i Kalifornien, hehe

Fredag

Åt precis upp min tacos! Fredags tradition hehe...
Dagen började i alla fall bra med en härlig promenad i skogen mitt under snöstormen. När vi väl slutat promenera så kom ju solen fram, har man tur eller?
Vid 12 tiden begav jag mig till tyresö gymnasium för att sitta med på Emelies engelska lektion för att sedan åka vidare in till stan. Innan vi begav oss till stan mötte vi upp Daniel så jag fick tillbaka min kamera som jag glömde hos han för någon vecka sedan. Hittade några bilder som han och Lilldanne hade tagit också haha ;)

I stan började vi med att äta på Burger King för att sedan orka vandra runt i affärer! Hem fick jag med mig ett skärp, en topp och FAKTISKT en ring. Inte varje dag jag köper ringar liksom...vilket det genast ska bli ändring på! För ringar och även andra smycken kan ju göra så mycket om man har lite halvtråkiga kläder :) Det gillar vi!

Nu sitter jag och lyssnar på massa gamla låtar som spelades väldigt mycket i somras! Man kan ju inte göra något annat än att sitta och tänka tillbaka! Och såklart tagga inför den kommande sommaren! Längtaaaar :D:D


En av bilderna jag hittade på min kamera, snyggingar!

Torsdagsbakning

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår.. saken var den att jag inte kände att jag hade något vettigt att skirva om.. så det fick bli en bloggfri dag!

Min morgon började väldigt bra..sprang hela vägen till bussen och när jag är 5 meter ifrån bussen börjar den åka och jag fortsätter att springa och tillslut stannar den, SOM TUR VAR! I skolan hade jag bara två lektioner sen hade jag typ håltimme i 2 timmar för att sedan ha ett svenska läxförhör.. kändes rätt nödvändigt sådär!
Bussresan hem brukar vara rätt trevlig, typ som idag då Jennifer fick se en annan sida av mig he he...

När jag väl kom hem var jag sugen på choklad så jag ställde mig och började baka kladdkaka, hehe nu luktar det kladdkaka i hela huset! Kan det bli bättre?
Och inte nog med det så har vi även fått en ny familjemedlem hit, dvs brorsans katt. Hon lär väl stanna någon månad är det tänkt, ännu en till kattjävel i detta huset...inte för att jag klagar!


Helt normal

Sitter här och leker lite med min webbcam bara för att jag inte har något bättre för mig! Skolan var mer än seg idag.. och så mycket bättre blev det inte väl hemma heller. Trött, ont i halsen och börjar känna lite förkylning på gång tror jag.. inte det roligaste! Hoppas det inte blir värre i alla fall :)

Imorgon blir det skridskor med skolan ännu en gång, vilket jag är rättså taggad på, dock så får vi väldigt kort och hetsig lunch vilket inte gillas sådär jätte mycket men men!

Ikväll ska jag FÖRSÖKA gå och lägga mig tidigare än normalt så jag förhoppningsvis får kanske någon mer timmes sömn i alla fall! Puss och hej!



RSS 2.0